Sănătatea Press Group recomandă:

x
Rinoplastie Operatie estetica Micsorarea nasului Operatie modificare nas
Advertorial

• Ia-ţi nasul la purtare!

Remodelarea nasului sau Rinoplastia este intervenţie chirurgicală cu scop estetic prin care se poate modifica mărimea nasului, se poate schimba forma nasului, se poate reduce lărgimea nărilor sau se poate modifica unghiul dintre nas şi buza superioară. Rinoplastia vine în ajutorul celor care doresc să fie “cu nasul pe sus”.

Vreau Consultatie Rinoplastie


•Avantajele operatiei de rinoplastie

Rinoplastia are numeroase beneficii estetice şi funcţionale, poate îmbunătăţi aspectul nasului şi poate ajuta la echilibrarea trăsăturilor faciale ale pacientului. Schimbările pot fi realizate asupra narilor, asupra vârfului nasului, dar şi asupra întregii suprafeţe exterioare a nasului.

Rinoplastia aduce ca principal beneficiu posibilitatea îmbunătăţirii aspectului estetic, aducând faţa la un echilibru mai armonios. Există câţiva factori care afectează aspectul nasului în relaţie cu restul trăsăturilor feţei şi pe care un chirurg le poate corecta:

  • Simetria – s-a demonstrat faptul că oamenii reacţionează pozitiv în faţa simetriei, în special în faţa simetriei faciale. Chiar şi cea mai mică asimetrie poate conduce la diferenţe majore în aspectul general al unei persoane.
  • Formarinoplastia poate influenţa dramatic aspectul feţei prin schimbarea anumitor caracteristici ale nasului. Rinoplastia poate schimba forma vârfului nasului, forma nasului în general, poate îngusta sau lărgi orificiile nazale sau poate schimba unghiul format de nas împreună cu buza superioară.
  • Dimensiunearinoplastia poate creşte sau micşora dimensiunea nasului prin adăugarea sau îndepărtarea de ţesut. De regulă, în cazul rinoplastiei este necesară o singură schimbare foarte mică pentru ca aspectul general al nasului să fie cu totul schimbat.
    • Rinoplastia este o intervenţie chirurgicală realizată cel mai adesea cu scopuri estetice. Însă, rinoplastia poate fi folosită şi în scopuri funcţionale.

      Astfel, rinoplastia poate ameliora problemele respiratorii datorate modificarii arhitecturii interne a nasului (deviatie de sept, ingustarea cailor respiratorii ca defect congenital, sau diverse modificari posttraumatice). In urma operatiei, pacientul va beneficia nu numai de o imagine mult mai placuta cat si de imbunatatirea functiei repiratorii.